Новини

Вітаємо члена нашої групи - торговця цінними паперами «Джерело»! За підсумками червні він увійшов до ТОП-5 провідних операторів ринку іноземних цінних паперів, згідно підсумків торгів Української біржі.

Серед клієнтів Джерела переважно цінними паперами іноземних емітентів цікавляться недержавні пенсійні фонди (інституційні інвестори), для яких це гарний інструмент диверсифікації портфеля, зниження географічних та валютних ризиків. Але останнім часом активний інтерес до таких інвестицій проявляють інші корпоративні клієнти, зокрема, промислові підприємства, для підвищення ефективності управління фінансовими ресурсами та гнучкості фінансового менеджменту у складний період воєнного стану.

Окремі цінні папери іноземних емітентів забезпечили близько 100% прибутку за 2023 рік, а в середньому портфелі з цінних паперів іноземних емітентів принесли клієнтам ТЦП «Джерело» більше 26% прибутку за минулий рік.

Для довідки: торговець цінними паперами «Джерело» працює з 1994 року, входить до небанківської фінансової групи «ВСІ». За цей час клієнтами торговця були більше 150 провідних компаній з різних галузей економіки, нерезиденти з 9 країн, більше 10 страхових компаній, більше 20 КУА, інвестиційних та пенсійних фондів, сотні приватних осіб.

11.07.2024
Контакти
Адреса:
04119, м. Київ,
вул. Білоруська,
23, літера "А"
Email:
info@vseapf.com.ua
Телефон:
(044) 207-02-94
Телефон інформаційної лінії: 0-800-501-925
Щоб отримати безкоштовну консультацію, надішліть Ваше запитання та email, або телефон
* заповнення обов’язкове