Новини
 

Медична лабораторія «ДІЛА» впровадила програму недержавного пенсійного забезпечення для своїх працівників в недержавному пенсійному фонді «ВСІ». Основними аргументами вибору фонду стали:

 

  • портфельна стратегія фонду, орієнтована на надійне збереження пенсійних накопичень людей під час криз (найширша диверсифікація інвестицій за інструментами, валютами, секторами економіки, країнами інвестування), наявність сценарного аналізу ефективності обраної стратегії за різного розвитку подій,
  • бездоганна ділова репутація та відсутність зав’язків або ділових відносин з країною-агресором у засновників фонду, членів Ради фонду, компаній, що забезпечують діяльність фонду: адміністратора, компанії з управління активами, банку-зберігача,
  • прозорість роботи фонду, найбільші можливості контролювати роботу фонду та свої пенсійні накопичення,
  • висока якість консультаційної підтримки вкладників та учасників, допомога у проєктуванні та впровадженні пенсійної програми таким чином, щоб максимально збільшити вигоди від неї для підприємства і для людей,
  • найдовший успішний досвід роботи на ринку недержавного пенсійного забезпечення України, безперебійність виплат пенсій та обслуговування клієнтів під час криз та війни (2008, 2014, 2022 роки).

 

Коментує Тетяна Сальнікова, директорка Всеукраїнського адміністратора пенсійних фондів (адмініструє НПФ «ВСІ»): «Я щиро захоплююсь власниками та керівництвом підприємств, які під час широкомасштабного вторгнення та воєнних дій ще більше думають про майбутнє. Ще впертіше його будують в Україні щодня конкретними справами, а не балачками. В усіх напрямках. Попри всі складнощі.

Я захоплююсь компаніями, які бачать у працівниках не ресурс, від якого потрібно отримати максимум ефекту за мінімальних витрат, і навіть не капітал, а партнерів у побудові майбутнього. Я захоплююсь компаніями, які піклуються про людей, з якими працюють. Піклуються конкретними діями не лише протягом дії трудового контракту, а по-справжньому, по-людськи: про їхніх дітей, рідних, про їхню пенсію.

Ми всі розуміємо, що держава не матиме ресурсу забезпечувати нас гідною пенсією. Просто одні роботодавці бачать у працівникові людину, переймаються її майбутнім і беруть на себе частину відповідальності за те, щоб воно було гідним. І впроваджують пенсійні програми для людей. Навіть під час воєнних дій. А інші – відхрещуються від цієї відповідальності, бо ж «це має робити держава, бо ми податки платимо, подякуйте нам», «це має людина сама піклуватись – ми їй зарплату платимо, і то хай спасибі скаже», і взагалі «невідомо, що завтра, нащо додаткові витрати».

Я люблю компанії, турботу яких людина відчуває навіть після того, як звільниться. Саме такі компанії – фундамент нашого майбутнього. З ними і в них хочеться працювати. В них відчуваєш, що ти справді потрібен. Працюючи в них, не страшно народжувати дітей, хворіти, старішати. До них приходитимуть працювати люди за будь-якого «кадрового голоду». Від них неможливо переманити людину просто трохи більшою цифрою зарплати. До них повертатимуться українці, які рятуються зараз від воєнних дій за кордоном.

Саме такі компанії просто зараз оцим впровадженням пенсійних програм та своїм ставленням до людей вже реалізують всі ті стратегії, які влада ще тільки пише, обговорює та ухвалює: ментального добробуту, гідної старості, активного довголіття, демографічного розвитку, повернення українців, які виїхали за кордон і, зрештою, відбудови. А тому саме у такі компанії інвестують кошти іноземні інвестори. Бо такі компанії – ціннісні. Вони – про майбутнє, а відтак мають це майбутнє. Медична лабораторія ДІЛА – саме така компанія. Люблю».

«Турбота про членів нашої команди є невід’ємною частиною нашої щоденної діяльності» - додає Світлана Карпеченко, керівник відділу мотивації та обліку персоналу медичної лабораторії ДІЛА, – «У час, коли через воєнні дії українці не відчувають опори та стабільності, вважаємо дуже важливим підтримати наших співробітників та дати можливість дивитись у майбутнє. Працюючи у медичній сфері, наші колеги щодня турбуються про інших, забезпечують доступ до якісних медичних послуг, що на сьогодні є необхідним як індивідуально для людини, так і для нації в цілому. Тож ми, як роботодавці, маємо потурбуватись в свою чергу про команду. В нашому штаті більше 1700 співробітників, частина з яких працюють з нами вже багато років. Ми тішимось тим, що наші співробітники обирають нас як роботодавця, і залишаються з нами протягом всього нашого шляху. Для нас це найбільша довіра і знак, що ми все робимо вірно».

11.06.2024
Контакти
Адреса:
04119, м. Київ,
вул. Білоруська,
23, літера "А"
Email:
info@vseapf.com.ua
Телефон:
(044) 207-02-94
Телефон інформаційної лінії: 0-800-501-925
Щоб отримати безкоштовну консультацію, надішліть Ваше запитання та email, або телефон
* заповнення обов’язкове