Новини
 


Рік, що минув, приніс багато змін. Святкування Різдва тепер знову перед зміною року, Європейський Союз офіційно розпочав переговори про вступ України до ЄС, інфляція не перевищила навіть 6%, хоча минулого року більшість експертів очікували не менше 20%.
Нам всім було важко, мабуть, не залишилось жодного українця, який би не зазнав втрат через війну. Але ми вистояли, ЗСУ - найкращі, економіка вистояла, волонтери вистояли, країна вистояла.
Ми разом, ми розвиваємось, досягаємо нових звершень, розширюємо не лише коло наших інвестицій, а і спільноту друзів та партнерів, об'єднаних метою: зробити життя в Україні кращим для кожного з нас, будувати наше майбутнє самим і просто зараз, покладаючись на себе та один на одного.
Дякуємо, що Ви разом з нами у справах, у відданості тому, що робите, у вірі в майбутнє і просто по-людськи разом. Бажаємо Вам і Вашим близьким безпеки, непохитного здоров’я, добробуту, сил та ресурсів на досягнення цілей, джерел натхнення та радості, які завжди всередині, і яким не мають бути перешкодами жодні зовнішні обставини.
27.12.2023
Контакти
Адреса:
04119, м. Київ,
вул. Білоруська,
23, літера "А"
Email:
info@vseapf.com.ua
Телефон:
(044) 207-02-94
Телефон інформаційної лінії: 0-800-501-925
Щоб отримати безкоштовну консультацію, надішліть Ваше запитання та email, або телефон
* заповнення обов’язкове