Новини
Недержавний пенсійний фонд «ВСІ», активами якого управляє КУА «Всесвіт», в чергове посів перше місце за доходністю (показником зростання чистої вартості одиниці пенсійних активів) за результатами липня серед 56 недержавних пенсійних фондів, за даними Української асоціації інвестиційного бізнесу.   

Зокрема, чиста доходність для людей вже за вирахуванням всіх витрат склала за липень по НПФ "ВСІ" +4,69%, що за даними УАІБ більше за середню доходність однорічних гривневих ОВДП за аналогічний період (1,51%), депозитів у гривні (1,44%), депозитів у доларах США (0,001%), депозитів у Євро (0,65%), депозитів у золоті (2,44%).
 
За даними УАІБ, зростання чистої вартості активів 56 пенсійних фондів за місяць склало +50,06 млн грн. Це свідчить про зміцнення віри бізнесу та людей в майбутнє України, про те, що люди планують своє пенсійне майбутнє в Україні, а також про очікування зростання економіки.
 
Коментує Ярослав Савченко, директор КУА «Всесвіт»: 
 
«Фактично всі інструменти, включені до складу активів фонду, продемонстрували позитивну динаміку в липні. Другий місяць поспіль зростали ціни на єврооблігацій та ВВП-варранти України, що включені до складу активів фонду. Їх вартість за місць збільшилась в середньому на +30% - +35%.
 
Також позитивною була динаміка вартості акцій іноземних емітентів в портфелі фонду. І, на додачу, ще й вартість банківських металів (золота) зросла за місяць майже на +2,5%.
 
Інвестиційна стратегія, що передбачає широку диверсифікацію активів, вкотре демонструє високі результати і виключну стійкість під час криз».
 
Довідково: Дані по доходності фондів взято з щомісячних оглядів діяльності недержавних пенсійних фондів Української асоціації інвестиційного бізнесу.
31.08.2023
Контакти
Адреса:
04119, м. Київ,
вул. Білоруська,
23, літера "А"
Email:
info@vseapf.com.ua
Телефон:
(044) 207-02-94
Телефон інформаційної лінії: 0-800-501-925
Щоб отримати безкоштовну консультацію, надішліть Ваше запитання та email, або телефон
* заповнення обов’язкове