Новини
 
НПФ «Пенсійна опіка» обрав нового адміністратора та уклав договір на адміністрування з Всеукраїнським адміністратором пенсійних фондів. Передача адміністрування фонду триватиме півтора місяці. НПФ «Пенсійна опіка» стане сьомим фондом на адмініструванні у ВСЕАПФ. 
 
Коментує Тетяна Сальнікова, радниця ВСЕАПФ: «На зміну адміністратора складно наважитись і у мирний час, а під час широкомасштабних воєнних дій – і поготів. Але те, що фонд у цих умовах, без відмовок «а давайте вже після Перемоги»,  прагне дати своїм учасникам надійний захист пенсійних накопичень, зручний сервіс, прикладає додаткових зусиль, яких міг би уникнути, готовий змінюватись, бути максимально прозорим та доступним – це про відповідальність і про побудову майбутнього просто зараз. 
 
Те, що фонд обрав саме ВСЕАПФ, думаю, є наслідком послідовної та безкомпромісної позиції адміністратора щодо захисту інтересів учасників пенсійних фондів, майже 20-річної щоденної роботи для цього, а також стійкості під час широкомасштабної війни. Ми високо цінуємо таку довіру.
 
Від самого початку воєнного стану команда ВСЕАПФ ні на хвилину не припиняла виплачувати пенсії, приймати внески, консультувати учасників всіх фондів, які адмініструє. Ми розуміли розгубленість – тому були на зв’язку цілодобово, щоб кожен міг упевнитись, що з його пенсійними накопиченнями все гаразд. Ми дбали про безпеку людей – тому забезпечили повністю дистанційне обслуговування. Ми дбали про збереження інформації про пенсійні накопичення від хакерських атак, відключень світла та ворожих ракет -  тому забезпечили безпрецедентний додатковий захист для цієї інформації. Ми кожної хвилини були в першу чергу людьми – тому слухали, радили, допомагали з сотнями питань, які не мають жодного відношення до пенсійного накопичення. Нам довірили тисячі особистих історій та переживань, ми всі стали трошки психологами. 
 
Така довіра людей – найбільша нагорода для нас, яку ми жодного разу не зрадили і не зрадимо в подальшому».
 
11.07.2023
Контакти
Адреса:
04119, м. Київ,
вул. Білоруська,
23, літера "А"
Email:
info@vseapf.com.ua
Телефон:
(044) 207-02-94
Телефон інформаційної лінії: 0-800-501-925
Щоб отримати безкоштовну консультацію, надішліть Ваше запитання та email, або телефон
* заповнення обов’язкове