Новини

Протягом 19 років ми кожного дня робимо кращим сервіс пенсійних накопичень для українців. Тому кожен з нас, де б не бував за кордоном, у справах чи на відпочинку, завжди вивчає, а як там у них з пенсійним накопиченням, що доброго, що поганого, які відгуки людей, чим зручно користуватись, що не подобається. Що з цього можна впровадити у нас. Що не можна і не потрібно.

Часто ми натрапляємо на важливі, смішні, сумні або щемливі історії. Ну, власне, як все наше життя. Адже пенсія – це важливий і насправді досить довгий етап нашого життя. 


Наша директорка, Олена Сотскова, дізналась наживо багато цікавого про пенсійну систему Великої Британії. Своїми емоціями від побаченого вона, як завжди, щиро ділиться у своєму Фесбуці. Наприклад, про те, що накопичувальний пенсійний фонд, з якого отримують додаткову пенсію викладачі університетів Великої Британії, має більше грошей, аніж річний бюджет України. До нього сплачують внески Університети на користь своїх працівників та самі працівники. Приблизно на кожну гривню внеску працівника університет додає ще три гривні на рахунок людини.

Детальніше можна почитати за посиланням
 
Запропонуйте Вашому роботодавцю впровадити накопичувальні пенсії. Ми з радістю безкоштовно проконсультуємо, як він може це зробити з податковою економією. Звернутись можна за телефоном: 0-800-501-925
Якщо хочете самостійно подбати про пенсійні накопичення для себе або своїх рідних, то вибрати Фонд та укласти контракт можна тут
 
19.04.2023
Контакти
Адреса:
04119, м. Київ,
вул. Білоруська,
23, літера "А"
Email:
info@vseapf.com.ua
Телефон:
(044) 207-02-94
Телефон інформаційної лінії: 0-800-501-925
Щоб отримати безкоштовну консультацію, надішліть Ваше запитання та email, або телефон
* заповнення обов’язкове