Новини

Ми впевнені, що у кожної людини мають бути заощадження «на пенсію». Ми впевнені, що людина має знати максимум про свій фонд, ця інформація повинна бути достовірною, перевіреною та публічною. І під час широкомасштабної війни. І під час блекаутів.

Захист цього права людини на достовірну та доступну інформацію про свій пенсійний фонд ми вважаємо одним з найважливіших наших обов’язків.  Тому щоденно рахували і рахуємо  чисту вартість пенсійних активів попри воєнні дії та перебої з електрикою, і тому вчасно склали звітність всіх пенсійних фондів, які адмініструємо,  за минулий важкий 2022 рік. Незалежні зовнішні аудитори підтвердили достовірність річної звітності по кожному фонду. Звітність разом з аудиторськими висновками ми оприлюднили щодо кожного фонду, який адмініструємо. Тому Ви можете без вагань і сумнівів користуватись цією інформацією. Вона перевірена та достовірна.

Який би з пенсійних фондів ви не обрали, ми надійно захищаємо вашу персональну інформацію, інформацію щодо Ваших пенсійних накопичень, щоденно перевіряємо оцінку вартості активів, не дозволяємо нікому її викривляти, контролюємо, щоб вона була справедливою і відповідала Міжнародним стандартам фінансової звітності. Ми консультуємо, як правильно оформити документи, щоб отримати кеш-бек від держави за пенсійні внески (до 19,5% від суми внесків).

Ми дбаємо про Вашу безпеку і про те, щоб вирішувати всі питання з Вашим фондом Вам було зручно: здійснювати внески та контролювати стан рахунку 24/7 через сайт та особистий кабінет, подати заяву на здійснення одноразової виплати, укласти договір на виплату пенсії на зручний для Вас строк, успадкувати пенсійні накопичення або перевести кошти з одного пенсійного фонду до іншого.

Ми пишаємось кожним з Вас, оскільки Ваші пенсійні накопичення вже більше року підтримують економіку та бюджет нашої країни і наближають перемогу.

Ще не маєте власних пенсійних накопичень? Долучайтесь до нашої великої спільноти людей, кожен з яких просто зараз створює  власне гідне майбутнє, і які всі разом творять майбутнє нашої країни!

Запропонуйте роботодавцю дізнатись, як впровадити пенсійні накопичення для працівників з податковою економією.

Безкоштовно консультуємо роботодавців та людей - 0-800-501-925

Вибрати Фонд та укласти контракт можна тут
12.04.2023
Контакти
Адреса:
04119, м. Київ,
вул. Білоруська,
23, літера "А"
Email:
info@vseapf.com.ua
Телефон:
(044) 207-02-94
Телефон інформаційної лінії: 0-800-501-925
Щоб отримати безкоштовну консультацію, надішліть Ваше запитання та email, або телефон
* заповнення обов’язкове