Новини

Національний бізнес - рейтинг України завершив загальнодержавний фінансово-економічний аналіз діяльності підприємств і за результатами рейтингування Недержавний пенсійний фонд «ВСІ», отримав золото рейтингу в номінації «Показники масштабів виробництва та платоспроможності» серед підприємств Києва та України.

Національний бізнес-рейтинг - це міжнародна рейтингова програма. Головна її мета - визначити лідерів економіки серед українських підприємств, оцінивши і порівнявши ефективність їх діяльності. Золото рейтингу отримують підприємства які демонструють клієнтам та інвесторам надійність та перспективність.

Отримання золота рейтингу для НПФ «ВСІ» - це важливе визнання результатів високопрофесійної та відповідальної роботи колективу, детально прорахованою інвестиційної стратегії та антикризового управління.

Додаткові відомості:

Відкритий недержавний пенсійний фонд «ВСІ» зареєстровано 27 липня 2004 року. Вкладниками фонду виступають промислові підприємства, профспілки та фізичні особи. Адміністратором НПФ «ВСІ» виступає ТОВ «Всеукраїнський адміністратор пенсійний фондів». Компанією з управління активами - ТОВ «Компанія з управління активами« Всесвіт». Банком-зберігачем - ВАТ «Ощадний банк України».
30.06.2016
Контакти
Адреса:
04119, м. Київ,
вул. Білоруська,
23, літера "А"
Email:
info@vseapf.com.ua
Телефон:
(044) 207-02-94
Телефон інформаційної лінії: 0-800-501-925
Щоб отримати безкоштовну консультацію, надішліть Ваше запитання та email, або телефон
* заповнення обов’язкове