Новини




Не подобається як працює недержавний пенсійний фонд (НПФ), у якому Ви відкрили пенсійний рахунок? Часто замислювались, чи не перейти до іншого НПФ, але не знаєте як це зробити?

Дуже легко! Для цього Вам потрібно зробити декілька кроків:

Крок 1: Обрати інший НПФ

На що потрібно спиратись при обранні НПФ, ми раніше розповідали, більш детально за посиланням

Крок 2: Звернутись до Адміністратора обраного НПФ та укласти пенсійний контракт

Щоб укласти пенсійний контракт з НПФ зверніться до нас за телефоном 0-800-501-925, або напишіть нам на сайті або на електронну пошту info@vseapf.com.ua

Крім оригіналу пенсійного контракту, Вам потрібна копія цього контракту, завірена адміністратором нового НПФ.

Крок 3: Звернутись до адміністратора свого НПФ, та подати заяву на переведення Ваших коштів до іншого НПФ

На цьому етапі, Вам потрібно надати: завірену копію пенсійного контракту з новим НПФ, паспорт, ідентифікаційний код та заяву про переведення до іншого НПФ. Якщо Ви звертаєтесь до адміністратора не особисто (наприклад, відправляєте документи поштою), потрібно додати до пакета документів оригінал пенсійного контракту з НПФ, з якого Ви хочете перевести кошти.

Якщо у Вас виникли питання, або складнощі на цьому етапі, Ви можете звернутись до нас за телефоном 0-800-501-925, ми Вам допоможемо оформити необхідні документи.

Важливо знати: протягом п’яти робочих днів Адміністратор НПФ повинен перевести Ваші пенсійні кошти на Ваш рахунок в новому НПФ.

            Пам’ятайте: пенсійні накопичення у недержавному пенсійному фонді – це Ваша власність, й Ви можете розпоряджатись ними за власним розсудом, зокрема, перевести до іншого недержавного пенсійного фонду у будь-який момент!

Звертайтесь, ми відповімо на будь-які Ваші питання щодо пенсійного забезпечення та переведення Ваших коштів до іншого НПФ. 

Довідки за телефоном: 0-800-501-925

Приєднуйтесь до нас в Telegram
31.05.2021
Контакти
Адреса:
04119, м. Київ,
вул. Білоруська,
23, літера "А"
Email:
info@vseapf.com.ua
Телефон:
(044) 207-02-94
Телефон інформаційної лінії: 0-800-501-925
Щоб отримати безкоштовну консультацію, надішліть Ваше запитання та email, або телефон
* заповнення обов’язкове