Новини


Всеукраїнський адміністратор пенсійних фондів отримав 1-е місце та став володарем золота рейтингу за версією Національного бізнес-рейтингу України (серед підприємств України та Києва) за показником ефективності використання коштів (коефіцієнт обороту активів).

Отримання золота рейтингу для Всеукраїнського адміністратора пенсійних фондів - визнання результатів сучасної, технологічної, згуртованої та відповідальної роботи колективу, високої ефективності та європейського рівня якості послуг компанії.

Довідка:

ТОВ «Всеукраїнський адміністратор пенсійних фондів» зареєстровано 22 січня 2004 року. Спеціалізується виключно на адмініструванні пенсійних фондів та не планує отримувати ліцензію на управління активами НПФ. Адмініструє сім Відкритих недержавних пенсійних фондів: НПФ «ВСІ», НПФ «Соціальна підтримка», НПФ «Турбота», НПФ «Кремінь», НПФ «Гарант - Пенсія», НПФ «Перший Національний» а також фонд Української Греко-Католицької Церкви НПФ «Покрова».

Всеукраїнський адміністратор пенсійних фондів є засновником Української асоціації адміністраторів пенсійних фондів, яка першою в Україні отримала статус саморегулівної організації на ринку накопичувального пенсійного забезпечення.
29.11.2017
Контакти
Адреса:
04119, м. Київ,
вул. Білоруська,
23, літера "А"
Email:
info@vseapf.com.ua
Телефон:
(044) 207-02-94
Телефон інформаційної лінії: 0-800-501-925
Щоб отримати безкоштовну консультацію, надішліть Ваше запитання та email, або телефон
* заповнення обов’язкове